Volgers

17-07-12

Met Stempelstunter naar de Knotsgekke Kaartendagen

Wie wil dat nou niet? Naar de Knotsgekkekaartendagen? en dan ook nog GRATIS!!!

Zaterdag kan je meedoen aan onze wedstrijd, daar kun je maar liefst 2 vrijkaartjes winnen!! op Kaartenuitdaging

maar...... wil je extra kans maken, dan kun je
op de blog van De stempelstunter ook nog 2 vrijkaartjes winnen!!!
Inspiratie opdoen op creatieve zomerbeurs!


Vrolijke kramen, inspirerende workshops en demonstraties, nieuwe technieken en uiteenlopende materialen. Je vindt het allemaal op de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen! Deze groots opgezette hobbybeurs is voor zowel beginners als ervaren kaartenmakers en scrappers een echte aanrader.

In deze zomereditie is er speciale aandacht voor découpage, een techniek waarbij met (scrap)papier uiteenlopende 3D objecten verfraaid worden. Op het gebied van scrappen komen ook zomerse fotocollages uitgebreid aan bod. Daarnaast is er op de beurs al volop aandacht voor het kerstthema. Alles voor het maken van de mooiste kerstkaarten vind je hier.

De Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen kun je op twee locaties bezoeken. Van 23 t/m 25 augustus in de Brabanthallen in Den Bosch of op 30, 31 augustus en 1 september in de IJsselhallen in Zwolle.

Prijzen en info

De toegangsprijs voor deze beurs bedraagt € 7,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is het € 5,00 p.p., incl. deelname aan workshops én een verrassingstasje. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Mannen in gezelschap van een vrouw mogen gratis naar binnen.

Meer informatie over de beurs is te vinden op: Knotsgekke Kaartendagen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie op mijn blog, ik hoop dat je heb genoten en ik zie je snel weer terug